.
Szakács Zsó:
Csendesedj el mikor zajos az életed, csendesedj el ha fájdalom éri lelkedet. Csendesedj el, hallgasd a csend hangját, csendesedj el, megtaláld lelked nyugalmát. Csendesedj el, gondolj arra ki igazán szeret, csendesedj el, éld át a közös perceket... Csendesedj el, adj hálát az életért, csendesedj el, mondj imát mindenkiért!
-

Csendesedj el és hallgasd a zenét:

Johann Sebastian Bach: Air

2013. jan. 16.

Bármit elvállalok a gyerekeimért!


 2013-01-15 17:57:00 

Forrás: http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/barmit-elvallalok-a-gyerekeimert-2168825

Jászapáti – Szeretetből és mosolyból annyi van nekik, hogy bárkinek tudnak adni, de szinte minden másban szűkölködnek Csőkéék.

Nikit (9) iskolába, Leventét (6) oviba indítja, elvégzi a házimunkát, bevásárol és megállás nélkül valami munka után kajtat Csőke József (35) – így zajlik ez minden áldott hétköznap. De hiába: a férfi, ha megszakad sem bírja törleszteni a lakáshitelt a családi pótlékból és gyesből, de talán még ennél is szörnyűbb, hogy a tél közepén már tüzelőre sem futja a szűkös családi kasszából. Munkát pedig nem talál.

József egyedül neveli beteg gyermekeit. Levente (balra) szívbeteg, Nikolett egyik veséjét kivették, most új májra vár
 – Hétköznap jobb, hisz akkor a gyerekek az oviban, iskolában melegben vannak – kezdte az édesapa, aki négy éve, mióta a felesége elhagyta őket, egyedül viseli gondját a két gyerkőcnek. – Egy szobát fűtünk a kályhával, a ház többi részét lezártam, mert nem tudom kigazdálkodni a rezsit. Sajnos, a legutolsó munkahelyemről el kellett jönnöm, mert nem tudtam vállalni a 12 órás műszakot, hisz nem tudom kire bízni Nikit és Leventét. Muszáj valamit találnom, mert egyszerűen nem tudok a havi 66 ezer forintból 30-38 ezret befizetni a svájci frankos lakáshitelre és ennivalót, gyógyszereket és tüzelőt venni – csuklott el az édesapa hangja.
Niki, a mindig csupa mosoly kislány – mint novemberben megírtuk – úgynevezett Turner-szindrómában szenved: egyik veséjét kivették, most májra vár.
– Szerencsére az ő állapota nem rosszabbodott, így alkalmas a transzplantációra, minden pillanatban várjuk a riasztást. Levente szívbetegsége viszont egyre súlyosabb, az a tágulat, ami a szívénél van, nem szűkül, hanem egyre nagyobb, így előbb-utóbb őt is operálni kell – magyarázta József.
A férfi, akinek eredeti szakmája cipész, azt mondja, bármit elvállalna, csak fenn és egyben tudja tartani családját.
– Nyáron könnyebb, hisz olyankor alkalmi segédmunkákkal tudok pénzt keresni, de most semmi sincs kilátásban. Pedig fél nyolctól fél négyig olyan keményen tudnék dolgozni, mint semmi más. Hisz nekem a két gyerekem a tét!
Ha módjában áll, segíthet a családon. Az édesapa számlaszáma: 11773456-24085111.
I. O. É. 

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/barmit-elvallalok-a-gyerekeimert-2168825

Nincsenek megjegyzések:

AM társoldal


..

Tárhely: www.gportal.hu
Domain: www.csendesedj-el.blogspot.com
E-mail: angyal.magazin kukac gmail pont com
A honlap egy hobby portál.

Az oldal NEM rendelkezik szerkesztőséggel!



Copyright © Sueee[Inasi ]- 2008
CC. Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee [Inasi], Lélek Gizella [ Ekpafat], Zsigai Klára,
Mátyás József


http://csendesedj-el.blogspot.com © 2009Design by: Inasi


email: csendes.percek kukac gmail.com

Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások, versek, és novellák
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.02.