.
Szakács Zsó:
Csendesedj el mikor zajos az életed, csendesedj el ha fájdalom éri lelkedet. Csendesedj el, hallgasd a csend hangját, csendesedj el, megtaláld lelked nyugalmát. Csendesedj el, gondolj arra ki igazán szeret, csendesedj el, éld át a közös perceket... Csendesedj el, adj hálát az életért, csendesedj el, mondj imát mindenkiért!
-

Csendesedj el és hallgasd a zenét:

Johann Sebastian Bach: Air

2011. febr. 1.

Hanna V.Bell: A nagy Titok kicsiben

Részletek - A nagy Titok kicsiben
(...)
"Manapság egyre inkább elterjed a felnőttek körében a Vonzás Törvényének megismerése, tanulmányozása és alkalmazása.
(...)
Hogy mitől függ a siker, amikor a Törvény már tudományosan is alá van támasztva?
Elsősorban attól, hogy kiben milyen hit és vágy alakul ki a vágyott dolgok iránt.
(...)
Egy gyerek viszont könnyebben álmodozik, meséli, rajzolja le vágyait. A gyermeki naivság még könnyedén vezérli az élet rögös útján. És az a kisgyermek, aki már korán hozzászokik ahhoz, hogy ha hisz és bízik álmaiban és megvalósulnak, és ezt folyamatosan tapasztalja is, könnyebben válhat sikeres felnőtté, aki bármit el fog tudni érni a Vonzás Törvényével.
(...)
Ahhoz, hogy gyermekeinknek át tudjuk adni meggyőződésünket a TITOK-kal kapcsolatosan, nekünk is abszolút mértékben hinnünk kell benne!
(...)
Létezik gyerek-agykontroll tanfolyam, és van olyan is ahol már eleve a Vonzás Törvényének alkalmazását, hirdetik José Silva módszerével összevetve. Ezek a tanfolyamok általában 9-10, esetleg maximum 7 éves kortól látogathatóak.
Ekkor éreztem először, hogy a képzeleti szinten annyira nyitott és befogadó képes 3 és 7 év közötti korszakot mindenképpen ki kellene használni arra, hogy gyermekeink képesek legyenek minél korábban a Titok szerint gondolkozni és felépíteni életüket. Ebben az időszakban még nehezen tesznek különbséget a valóság és a képzelet között, így könnyebben elfogadnak megvalósulásokat, nem követelnek hozzá magyarázatokat, és pontosan ezekből kiindulva még a külvilágot sem tudják tudatosan manipulálni (erről még később szó lesz, hogy rejt-e veszélyeket, ha igen, milyen mélységűeket a Titok korai megismertetése a gyerekekkel).
(...)
Miután rengeteg, a témával kapcsolatos könyvet elolvastam, elméletben már tisztában voltam a nyereséggel, és a veszélyekkel a Vonzás Törvényével kapcsolatosan. Amikor pedig a kisgyermekkor összes sajátosságát felvázoltam magamban, már egészen biztos voltam benne, hogy mindenképpen van olyan rész, amit már ebben a korban be kell Nekik mutatni!
Ha ezeket meséken keresztül, játékosan megismeri, esetleg alkalmazza, vagy tanul belőle, sokkal kiegyensúlyozottabbá, kezelhetőbbé válik, illetve sokkal befogadóbb lehet később az agykontrollra, amivel akár a serdülőknél az önbizalmat, a tiniknél az önfegyelmet, és általánosan mindenkinél, a tanulmányi eredményét is lehet majd javítani.
(...)
Mindent elemezve, átgondolva, életkori sajátosságokat figyelembe van 4 olyan terület, amik a kisgyermekkorban veszélyt még nem jelenthetnek, de alapot adnak a későbbi tanuláshoz, elsajátításhoz, emberi tulajdnoságokat ismertetnek, és nem mellesleg a Titok alappillérei."

Hanna V. Bell 2011.

Forrás: http://sikerreszuletve.tk/

Nincsenek megjegyzések:

AM társoldal


..

Tárhely: www.gportal.hu
Domain: www.csendesedj-el.blogspot.com
E-mail: angyal.magazin kukac gmail pont com
A honlap egy hobby portál.

Az oldal NEM rendelkezik szerkesztőséggel!



Copyright © Sueee[Inasi ]- 2008
CC. Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee [Inasi], Lélek Gizella [ Ekpafat], Zsigai Klára,
Mátyás József


http://csendesedj-el.blogspot.com © 2009Design by: Inasi


email: csendes.percek kukac gmail.com

Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások, versek, és novellák
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.02.