.
Szakács Zsó:
Csendesedj el mikor zajos az életed, csendesedj el ha fájdalom éri lelkedet. Csendesedj el, hallgasd a csend hangját, csendesedj el, megtaláld lelked nyugalmát. Csendesedj el, gondolj arra ki igazán szeret, csendesedj el, éld át a közös perceket... Csendesedj el, adj hálát az életért, csendesedj el, mondj imát mindenkiért!
-

Csendesedj el és hallgasd a zenét:

Johann Sebastian Bach: Air

2011. febr. 25.

Hanna V. Bell: A nagy Titok kicsiben

“Mi az, ami képessé tesz bennünket, hogy elérjünk egy célt, egy álmot? Csak ez a kis szó: akarom. Nincsenek leküzdhetetlen akadályok, csak emberek, akik nem hisznek az akadályok legyőzésében.” (Kurt Dimberger)


Kedves Olvasó!

Hogy miről is van szó?
Mi az, ami közös bennünk?


Manapság egyre inkább elterjed a felnőttek körében a Vonzás Törvényének megismerése, tanulmányozása és alkalmazása.

De mi az a Vonzás Törvénye, amit mások egyszerűen Titokként emlegetnek? Ez egy olyan ezoterikus fogalom, melynek az alapja az, hogy a hasonló hasonlót vonz. Amennyiben ezt összevetjük azzal, hogy (tudományosan bizonyított), hogy az agyhullámok (gondolatok) elektromos jeleket (rezgést) bocsátanak ki, akkor a Titok elve alapján a pozitív gondolatok pozitív eseményeket, a negatívak pedig negatív eseményeket vonzanak.

Ez nem más, mint a gondolat teremtő ereje, azaz, amire gondolunk (lehet jó, vagy rossz), az fog megvalósulni.

A gyógyításban is alkalmazzák alternatív gyógymódként (sajnos létezését az orvostudomány hivatalosan még nem támasztotta alá), miszerint, ha a beteg azt gondolja, hogy nem beteg, hanem egészséges, a gyógyulási arány sokkal nagyobb.
A Vonzás és az agykontroll szoros összefüggésben áll egymással, de erre még később kitérek.

Alkalmazása egyeseknél több, másoknál kevesebb sikerrel történik. Hogy mitől függ a siker, amikor a Törvény már tudományosan is alá van támasztva?

Elsősorban attól, hogy kiben milyen hit és vágy alakul ki a áhított dolgok iránt. Egy felnőtt érett embernek sokkal nehezebb koncentrálnia, és esetleg korábbi tapasztalatai alapján, nem elvesztenie a hitét. Sokkal nehezebb felnőtt korban kialakítani a feltétlen bizalmat a vágyaink teljesülésében, sokkal nehezebb a megfogalmazás és az elengedés, ami mind- mind fontos eleme annak, hogy a képzelet teremtő ereje maximálisan működésbe lépjen.

Egy gyerek viszont könnyebben álmodozik, meséli, rajzolja le vágyait. A gyermeki naivság még könnyedén vezérli az élet rögös útján. És az a kisgyermek, aki már korán hozzászokik ahhoz, hogy ha hisz és bízik álmaiban és megvalósulnak, és ezt folyamatosan tapasztalja is, könnyebben válhat sikeres felnőtté, aki bármit el fog tudni érni a Vonzás Törvényével.

Ezért tartottam fontosnak, hogy 4 éves kislányomnak elmagyarázzam azt, hogy hogyan tudja megfogalmazni vágyait, hogyan tudja elhinni, hogy az már az övé, hogyan tudom megértetni vele, hogy az irigység nem vezet semmire, hogy igenis fontos, hogy a nem használt dolgokat esetleg eladományozzuk (vagy esetleg gyermeki szempontból tizedet fizessünk), hogy az új dolgoknak helyet adjunk az életünkben, és hogy legyen Valaki, akitől kérhetünk és akinek megköszönhetjük a saját magunk által előidézett csodákat.

Így születtek meg Pancsi történetei. Ezek olyan mesék, amik nem csak a kislány vágyainak megvalósulásáról szólnak, hanem közben kialakulnak a kislányban azok az emberi tulajdonságok, amik fontosak ahhoz, hogy felnőve egy tiszta életet éljen...

Ha kíváncsi vagy Te hogyan tudnád elmagyarázni gyermekednek a Vonzás törvényét, akkor itt a lehetőség és vásárold meg Hanna V. Bell: A nagy Titok kicsiben - Avagy, hogyan magyaráztam el a 4 éves kislányomnak a Vonzás Törvényét? c. e-könyvét.

Megrendelhető a sikerreszuletve@gmail.com e-mail címen! Ára: 1 990 Ft, amiből 200 Ft-ot a Daganatos Gyerekekért Alapítványnak, 290 Ft-ot pedig egy 4 éves kislány, Kiss Laura kezelésére utal!

Aki megvásárolja a könyvet, ajándékba kapja Hanna V. Bell_ Pancsi történetei versekben c. verses könyvet.


Copyright © 2011. Hanna V. Bell
Minden jog fenntartva/All rights reserved

Nincsenek megjegyzések:

AM társoldal


..

Tárhely: www.gportal.hu
Domain: www.csendesedj-el.blogspot.com
E-mail: angyal.magazin kukac gmail pont com
A honlap egy hobby portál.

Az oldal NEM rendelkezik szerkesztőséggel!



Copyright © Sueee[Inasi ]- 2008
CC. Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee [Inasi], Lélek Gizella [ Ekpafat], Zsigai Klára,
Mátyás József


http://csendesedj-el.blogspot.com © 2009Design by: Inasi


email: csendes.percek kukac gmail.com

Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások, versek, és novellák
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.02.