.
Szakács Zsó:
Csendesedj el mikor zajos az életed, csendesedj el ha fájdalom éri lelkedet. Csendesedj el, hallgasd a csend hangját, csendesedj el, megtaláld lelked nyugalmát. Csendesedj el, gondolj arra ki igazán szeret, csendesedj el, éld át a közös perceket... Csendesedj el, adj hálát az életért, csendesedj el, mondj imát mindenkiért!
-

Csendesedj el és hallgasd a zenét:

Johann Sebastian Bach: Air

2008. okt. 7.

Zsigai Klára: Az igazság útján!




Zsigai Klára

Az igazság útján!



Lakásügyemet, 13 éve folyó pert már sokan ismerik. Szíveseben beszélnék másról, de nekem az életemért kell harcolnom, így megosztom veletek legújabb eseményeket !

Mivel már nemcsak országunkban, hanem határon túl is aggódnak sorsomért, valaki felvállalva írt egy levelet a hivatalba Győr városába, a vezetőknek, bízva , és kérve ennek az ügynek emberséges rendezést.

Mellékelem a hivatal válaszát, és az enyémet:


GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL ALPOLGÁRMESTERE IV. Dr. Somogyi Tivadar Cím: 9021 Győr, Tel. : (96) 500-143 Városház tér 1. Fax : (96) 500-284 E-mail: somogyi.tivadar@gyor-ph.hu
_________________________________________ __________



Tárgy: Bagó Andrásné lakásügye


Tisztelt Figler Csaba!


Bagó Andrásné győri lakos lakásügyében a hozzám érkezett megkeresésére az alábbi tájékoztatást adom:


Bagó Andrásné közel tíz éve áll perben a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatával lakásbérleti jogviszony folytatására való jogosultságának megállapítása érdekében. Ügyében a független és pártatlan magyar bíróság több jogerős ítéletet is hozott, minden esetben elutasítva a keresetét. Az ítéletek alapján kétséget kizáróan megállapítható, hogy Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata az érintett személy ügyében jogszerűen járt el. Mindezeken túlmenően kísérletet tettünk Bagó Andrásné lakásügyének békés úton történő rendezésére is, melyben való közreműködésre azonban ő maga nem volt hajlandó. Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a jogerős ítéletekben foglaltaknak megfelelően jár el, a magunk részéről Bagó Andrásné lakásügyét lezártnak tekintjük.


Kérem tájékoztatásom szíves elfogadását!


Győr, 2008. október 6.


Tisztelettel:

Dr. Somogyi Tivadar

alpolgármester





GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL
ALPOLGÁRMESTERE IV.

Dr. Somogyi Tivadar


Cím: 9021 Győr, Tel. : (96) 500-143 Városház tér 1. Fax : (96) 500-284
E-mail: somogyi.tivadar@gyor-ph.hu


Tisztelt Dr. Somogyi Tivadar Alpolgármester Úr!

Válaszlevelét az Interneten olvasva, szeretném tudatni Önnel, hogy félreinformálták, információi nem hiányosak, hanem valótlanok!

Magam részéről mindig nyitott voltam tárgyalásra, békés rendezésre, de a lehetőségét 13 év alatt soha nem biztosították számomra, de még ügyvédem számára sem! Több alkalommal kértem, kértünk személyes meghallgatást, minden esetben mereven elzárkóztak, írásban beadott személyes meghallgatást kérő levelekre választ sem küldtek, pedig törvényi előírás, 30 napon belül válaszolni, és írásban megküldeni!

Ha eddig 13 év alatt magam, és ügyvédem többszöri kérésünk ellenére sem ülhettünk le megtárgyalni, békésen rendezni ezt az ügyet, akkor magam is itt a nyilvánosság előtt felvállalva, megválaszolom az Ön által küldött levelét.


Tisztelt Alpolgármester Úr!


Azt állítja, hogy megkísérelték a lakásügyem békés rendezést. Szíveskedjék elmondani konkrétan igazolni, mit tettek ennek az ügynek a békés rendezésére, kivel, mikor, és mit? Ilyen soha nem volt a 13 év alatt! Esetleg valakivel összetetszik téveszteni!

Ha egyszer Önök lezárták az ügyet, akkor minek kilakoltatni?

Az 1962 évben keletkezett főbérleti lakásunk kiutaló határozatát, pedig csak figyelmesen, hozzáértéssel kellene elolvasni!

Érvényes lakásbérleti szerződés módosítást, mely 2002. április 30.-án vízóra bekötéskor kötött az INSZOL, mint bérbeadó, és én mint lakásbérlő között, közös megegyezésünkkel, jogfolytonosságomat elismerve határozatlan időre!

Tehát érvényes lakásbérleti szerződésem van, jogszerűen tartózkodom a lakásban, és határidőre lakbért fizetek, annak az INSZOL Zrt-nek Győr városában, aki a lakbérszámlámat havonta kiállítja, a befizetett lakbéremet lekönyveli, és aki a kilakoltatást elrendelte ellenem télvíz idején az utcára!

Miről tetszik beszélni Alpolgármester Úr! Megtetszett nézni ezt az ügyet egyszer is, mielőtt csak a 13 éve beidegződött mondatokat leírta válaszként?

Nekem erre a lakásra szól a bérleti szerződésem határozatlan időre jelenleg is, és 1962 óta itt élek, 46 éve itt lakok, és itt gondoskodtam idős magatehetetlen szüleimről 11 éven keresztül, miért kellene másik lakásba költöznöm?

A törvényes utat mindenkinek be kell tartani, és az igazságot is figyelembe kell venni a konkrét tények alapján!

Ha békén hagynának, és nem fenyegetnének karhatalommal, rendőrséggel, és kényszererőkkel mindezek után a kilakoltatásra, akkor magam is lezártnak tekinteném az ügyet, de ilyen körülmények között ez érthetetlen, nem csak országunk határain belül, de azon túl is!

A 13 évi pereskedésben az egészségi állapotom megromlott, az állandó fenyegetettség betegségek kialakulásához vezetett, így sem kimenni nem tudok a lakásból, sem lezártnak tekinteni ezt az ügyet!

Bízom benne, hogy válaszom elolvasása után sikerül Önnek is megismeri a valós tényeket Győrben a XXI. században!


Győr, 2008. október.7.

Tisztelettel:

Bagó Andrásné Zsigai Klára
9025 Győr, Radnóti Miklós u.25

Magyarország

Nincsenek megjegyzések:

AM társoldal


..

Tárhely: www.gportal.hu
Domain: www.csendesedj-el.blogspot.com
E-mail: angyal.magazin kukac gmail pont com
A honlap egy hobby portál.

Az oldal NEM rendelkezik szerkesztőséggel!



Copyright © Sueee[Inasi ]- 2008
CC. Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee [Inasi], Lélek Gizella [ Ekpafat], Zsigai Klára,
Mátyás József


http://csendesedj-el.blogspot.com © 2009Design by: Inasi


email: csendes.percek kukac gmail.com

Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások, versek, és novellák
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.02.