.
Szakács Zsó:
Csendesedj el mikor zajos az életed, csendesedj el ha fájdalom éri lelkedet. Csendesedj el, hallgasd a csend hangját, csendesedj el, megtaláld lelked nyugalmát. Csendesedj el, gondolj arra ki igazán szeret, csendesedj el, éld át a közös perceket... Csendesedj el, adj hálát az életért, csendesedj el, mondj imát mindenkiért!
-

Csendesedj el és hallgasd a zenét:

Johann Sebastian Bach: Air

2010. dec. 29.

Merj kicsivel kezdeni!

„…akik gúnyolódtak a kicsiny kezdet napján…” (Zakariás 4:10)

D. L. Moody Isten Igéjének hirdetője lett, és nemzeteket változtatott meg. De ha életének korábbi szakaszában találkoztál volna vele, nem gondoltad volna, hogy ez lehetséges. Bár gyülekezetben nőtt fel, a szellemi dolgokban teljesen tudatlan volt. Amikor Bostonba költözött, elkezdett járni egy gyülekezetbe. 1855 áprilisában egy vasárnapi iskolai tanító eljött a cipőboltba, ahol Moody dolgozott, és Krisztushoz vezette őt. Egy hónappal később, amikor jelentkezett, hogy a gyülekezet tagja szeretne lenni, világossá vált, hogy szinte semmit sem tud a Bibliáról.

Egyik vasárnapi iskolai tanítója később ezt írta: „Még sohasem találkoztam olyan tagságát kérelmezővel, akiről kevésbé tűnt volna valószínűnek, hogy világos és elhatározott nézetű kereszténnyé válik, és még kevésbé, hogy használható lenne bármilyen nyilvános szolgálatban”. Ezért arra kérték, hogy egy évet töltsön el bibliatanulmányozással. Egy év múlva a tagsági kérelmét vizsgáló bizottsággal való beszélgetés során adott válaszai csak kevéssel bizonyultak jobbnak. Nagyon műveletlen volt, és beszéde tele volt borzasztó nyelvtani hibákkal. A bizottságból senki sem gondolta, hogy Isten valaha is használhatná.

De tévedtek! És azok az emberek, akik azt mondják, hogy soha sem fogsz semmit érni Isten számára, szintén tévednek! Minden tölgyfa kis makként kezdi. Jézus egy istállóból indult, de nem maradt ott. Dávid csak egy parittyás pásztorfiú volt, de Izráel legnagyobb királya lett. Józsefet eladták rabszolgának, de főminiszterré lett. Értsd meg ezt: te egy olyan mag vagy, amely képes arra, hogy termést hozzon Istennek.

Csak tedd az Ő kezébe mindazt, amid van, és mindazt, ami vagy, és légy hajlandó kicsiben kezdeni!

Nincsenek megjegyzések:

AM társoldal


..

Tárhely: www.gportal.hu
Domain: www.csendesedj-el.blogspot.com
E-mail: angyal.magazin kukac gmail pont com
A honlap egy hobby portál.

Az oldal NEM rendelkezik szerkesztőséggel!



Copyright © Sueee[Inasi ]- 2008
CC. Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee [Inasi], Lélek Gizella [ Ekpafat], Zsigai Klára,
Mátyás József


http://csendesedj-el.blogspot.com © 2009Design by: Inasi


email: csendes.percek kukac gmail.com

Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások, versek, és novellák
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.02.